ChatGPT rakibi Meta AI uygulaması kullanıma sunuldu

Meta AI Uygulaması Artık Kullanımda

Meta AI, WhatsApp, Instagram, Facebook ve Messenger’da kullanıcılar tarafından erişilebilir hale geldi. Meta’nın geliştirdiği bağımsız yapay zeka uygulaması, ChatGPT ve diğer benzer uygulamalarla rekabet ediyor.

Meta AI Uygulamasının Özellikleri

Meta AI uygulaması, sesli görüşmelere odaklanarak daha kişisel bir yapay zeka deneyimi sunuyor. Uygulamayı indirdikten sonra kişisel sorularla sizi tanıyarak, doğal ve kolay bir iletişim imkanı sağlıyor.

Meta AI, kişisel, alakalı ve samimi sesli görüşmelerin yanı sıra, sesli veya yazılı iletişim ile de özgün içerikler oluşturmanıza olanak tanıyor. Ayrıca, profilinizdeki bilgileri kullanarak size daha kişiselleştirilmiş yanıtlar sunabiliyor.

Meta AI uygulaması, hem iOS hem de Android platformlarında mevcut. Kullanıcılar, Meta AI’nın sunduğu avantajlardan yararlanmak için uygulamayı indirebilirler.

Related Posts

OpenAI geri adım attı: ChatGPT’nin tartışmalı “yalaka” güncellemesi kaldırılıyor

OpenAI, ChatGPT’nin son güncellemesiyle oluşan “yapay” ve “yalaka” kişiliğe gelen eleştiriler sonrası GPT-4o modelindeki değişiklikleri geri alıyor. Sam Altman süreci ve sonraki adımları açıkladı.

Samsung ve Xiaomi’nin sevilen özelliği Android 16’da standart oluyor

Google, Android 16 ile birlikte Pixel kullanıcılarının uzun süredir beklediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Android Authority tarafından paylaşılan bilgilere göre, Samsung’un One UI arayüzünde yıllardır bulunan çift dokunuşla …

Havacılıkta üstünlük Çin’e mi geçiyor? Çin’in süpersonik jeti Amerikalıları endişelendirdi

Çin’in son dönemde teknoloji alanında yaptığı atılım, ABD ile arasındaki farkı hızla kapatmasını sağlarken, ABD’nin yıllardır sahip olduğu teknolojik üstünlüğü de sorgulatmaya başladı. Son dönemde daha ciddi şekilde dillendirilmeye başlanan bu …

Google One cihaz yedeği yakında SIM verilerini de içerecek

Günümüzde çoğu akıllı telefon, fiziksel SIM karta kıyasla bazı avantajları olan eSIM’i destekliyor. Ancak, eSIM kullanmanın da bazı dezavantajları var. Örneğin; telefonunuz bozulursa operatörün yardımı olmadan ağ erişimini sağlamanız biraz zor …

NASA yavaşlarken Çin hızlanıyor: Uzayın yeni kralı kim olacak?

ABD’deki kısıtlamalar, NASA’nın hareket alanını daraltırken Çin, uzun vadeli uzay programlarıyla dikkat çekiyor. Mars’tan Triton’a kadar uzanan bu hedefler, geleceğin liderini işaret ediyor olabilir.

Clair Obscur: Expedition 33 etkileyici çıkışını satış rakamlarıyla taçlandırdı

Nisan ayı oyun dünyası için epey verimli geçti. Bu yılın en yüksek eleştirmen puanını alarak herkesi şaşırtan Blue Prince’in çıkışıyla başlayan ay, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered’ın sürpriz çıkışıyla devam etti. Ancak görünen o ki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir