Clair Obscur: Expedition 33 etkileyici çıkışını satış rakamlarıyla taçlandırdı



Nisan ayı, oyun dünyası için oldukça verimli geçti. Blue Prince’in çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken ay, The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered’ın beklenmedik sürprizi ile devam etti. Ancak nisan, oyunseverleri hoş bir sürprizle karşılamaya devam ediyor gibi görünüyor. Son çıkan Clair Obscur: Expedition 33 oyunu, beklenenden çok daha iyi bir performans sergiledi ve eleştirmenlerden tam not aldı.

Clair Obscur: Expedition 33, İlk 3 Günde 1 Milyon Kopya Sattı

Oyuna yöneltilen olumlu eleştiriler, satış rakamlarına da yansıdı. Oyunun geliştiricisi Sandfall Interactive, oyunun ilk 3 günde 1 milyon kopya sattığını duyurdu. Bu, oldukça küçük bir ekip tarafından geliştirilen bir oyun için etkileyici bir başarı. Özellikle de oyuna çıkar çıkmaz Game Pass’te yer alması göz önüne alındığında.

Fransa merkezli oyun stüdyosu Sandfall Interactive tarafından geliştirilen Clair Obscur: Expedition 33, sıra tabanlı bir RPG oyunudur. Ancak oyun, sıra tabanlı mekaniklere yeni bir soluk getirerek gerçek zamanlı öğeler de eklemiştir. Oyunda, saldırı ve savunma esnasında hızlı tepki gerektiren aksiyonlar ve zamanlamaya dayalı dövüş mekanikleri bulunmaktadır.

Hikayesi oldukça beğenilen Clair Obscur: Expedition 33, büyüleyici ancak acımasız bir dünyada geçmektedir. Bu dünyada insanların yaşamları, gizemli bir figür olan “Paintress” tarafından belirlenmektedir. Paintress, her yıl belirli bir sayıdaki kişinin yaşamını sonlandırır ve bu düzeni bozmak için her yıl bir sefer düzenlenir ancak bu seferler genellikle başarısızlıkla sonuçlanır. Oyun, kaderlerine boyun eğmeyip bu düzeni değiştirmeye karar veren 33. seferin hikayesini anlatmaktadır.

Related Posts

Samsung ve Xiaomi’nin sevilen özelliği Android 16’da standart oluyor

Google, Android 16 ile birlikte Pixel kullanıcılarının uzun süredir beklediği bir özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor. Android Authority tarafından paylaşılan bilgilere göre, Samsung’un One UI arayüzünde yıllardır bulunan çift dokunuşla …

Havacılıkta üstünlük Çin’e mi geçiyor? Çin’in süpersonik jeti Amerikalıları endişelendirdi

Çin’in son dönemde teknoloji alanında yaptığı atılım, ABD ile arasındaki farkı hızla kapatmasını sağlarken, ABD’nin yıllardır sahip olduğu teknolojik üstünlüğü de sorgulatmaya başladı. Son dönemde daha ciddi şekilde dillendirilmeye başlanan bu …

Google One cihaz yedeği yakında SIM verilerini de içerecek

Günümüzde çoğu akıllı telefon, fiziksel SIM karta kıyasla bazı avantajları olan eSIM’i destekliyor. Ancak, eSIM kullanmanın da bazı dezavantajları var. Örneğin; telefonunuz bozulursa operatörün yardımı olmadan ağ erişimini sağlamanız biraz zor …

NASA yavaşlarken Çin hızlanıyor: Uzayın yeni kralı kim olacak?

ABD’deki kısıtlamalar, NASA’nın hareket alanını daraltırken Çin, uzun vadeli uzay programlarıyla dikkat çekiyor. Mars’tan Triton’a kadar uzanan bu hedefler, geleceğin liderini işaret ediyor olabilir.

Xiaomi, yedi akıllı telefon modeli için desteği sonlandırıyor: İşte liste

Xiaomi, bu ay yedi cihazının yaşam döngüsünün sonuna (EOL) geldiğini resmi olarak duyurdu. Bu, söz konusu cihazların artık güvenlik yamaları ve işletim sistemi güncellemeleri dahil hiçbir güncelleme almayacağı anlamına geliyor. Desteği sona …

Pilleri çöpe attıkça felaket yaklaşıyor: Asit yağacak

Günlük hayatta sıkça kullandığımız piller, doğru şekilde geri dönüştürülmediğinde çevre için büyük bir tehlike oluşturuyor. Özellikle kontrolsüz şekilde doğaya atılan atık piller, toprağı ve su kaynaklarını kirletmekle kalmıyor, ilerleyen süreçte atmosferi de etkileyerek asit yağmurlarına zemin hazırlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir