Profesyonel Şef Kayhan Tarhan, genç şef adaylarına rehberlik edecek

Kayhan Tarhan: Keyifli Bir Yolculuk

İstanbul Koşuyolu’ndaki Rozario Costa’da 2004 yılında aşçılığa adım atan Kayhan Tarhan, Türkiye ve Kıbrıs‘ta birçok önemli restoranda görev yaparak 21 yıllık deneyimini geliştirdi. Mezzaluna, Backhaus, Dex Talas ve Marna gibi prestijli restoranlarda mutfak şefliği yapan Tarhan, Üsküdar’da açtığı Beykonağı Sofrası ile Osmanlı ve Türk mutfağına farklı bir yorum getirdi.

Farklı Mutfaklardan Derin Tecrübe

İtalyan ve Fransız mutfaklarında uzmanlaşan Tarhan, Türkiye tecrübesini Kıbrıs ve Bodrum gibi gastronomi merkezlerinde de sürdürdü. Menü danışmanlığı yaptığı 15’ten fazla markada reçete oluşturma, maliyet analizi, ekip eğitimi ve mutfak yönetimi gibi alanlarda katkı sağladı.

Sağlıklı Mutfakla Buluşma

2015 yılında TheLifeCo şirketinin alt markası SafKitchen ile çalışmaya başlayan Tarhan, sağlıklı beslenme konusunda uluslararası hizmetler sunarak birçok başarılı reçete geliştirdi. Sağlıklı gastronomiye getirdiği görsel bakış açısıyla dikkat çeken Tarhan, Healin Restaurant’ta genel müdürlük yaparak bilgi birikimini profesyonel düzeye taşıdı.

Akademik ve Sosyal Sorumluluk Projeleri

Kocaeli ve Haliç Üniversiteleri’nde gastronomi bölümü öğrencilerine dersler veren Tarhan, aynı zamanda televizyon programlarında mutfak kültürünü geniş kitlelere tanıtarak etkisini genişletti. Sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulunan Tarhan, çölyak farkındalık panelini “Turizmin Öncüleri” projesiyle birleştirerek örnek bir çalışmaya imza attı.

Bilgi ve Deneyimin Geleceği Aydınlatması

İstanbul Gastronomi Merkezi’nde eğitmen şef olarak görev alan Tarhan, genç şef adaylarına mesleki bilgi birikimini aktararak sektörde geleneksel ve modern mutfağı bir araya getirmeyi hedefliyor. Sözlerini “Gelenekten kopmadan, bilgiyi geleceğe taşıyarak modern mutfağı yakalamak istiyorum” diyerek noktalıyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır

Related Posts

İstanbul’daki okullarda yarın ilk ders: Afet eğitimi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 28 Nisan Pazartesi günü, kent genelindeki tüm resmi ve özel okullarda ilk dersin “Afet Farkındalık Eğitimi” olarak işlenmesine karar verdi.

‘KKTC üniversiteleri uluslararası görünürlüğü hedeflemeli’

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) ‘Genişletilmiş Üniversiteler Toplantısı’na katıldı. Özvar, “Uluslararası görünürlük Türkiye Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren 208 üniversitenin önceliği ve KKTC üniversitelerinin de temel misyonu ile hedefi bu olmalı” dedi.

Miniklere Trafik Eğitimi ve Polislik Tanıtımı

Ordu’da anasınıfı öğrencilerine trafik eğitimi verilerek polislik mesleği tanıtıldı ORDU – Ordu’nun İkizce İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri, geleceğin bilinçli sürücüleri ve vatandaşları olma yolunda minik …

Sincan’da Özel Çocuk İçin Duygu Dolu Doğum Günü Kutlaması

Ankara’nın Sincan ilçesi Yenikent bölgesinde emniyet ve muhtarlık, özel ihtiyaçlı çocuğa doğum günü sürprizi yaptı. Ankara Sincan’ın Yenikent bölgesinde yürekleri ısıtan bir doğum günü kutlaması gerçekleşti. Sincan ve Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü …

Boyabat’ta 23 Nisan Coşkusu: Başkan Koltuğunu Öğrenciye Devretti

Sinop’un Boyabat ilçesinde Belediye Başkanı Hasan Kara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu öğrenciye devretti. Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Dumlupınar İlkokulu Müdürü Ufuk Gökçe ve ilkokul 3. sınıf …

Edirne’de 9 Bin 400 Öğrencinin Sporla Buluşması

(EDİRNE) – Edirne Valisi Yunus Sezer, 9 bin 400 öğrencinin “Okuldan Spor’a” ve “Mahalle Ligi” projeleri kapsamında spor yaptığını söyledi. Sezer, “Sporlarını 9 branşta yapıyorlar, tekrar eve bırakıyoruz. Amacımız çocuklarımızın boş vakitlerini en …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir